LogiMat 2023: 125.000 vierkante meter innovatie en inspiratie • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

LogiMat 2023: 125.000 vierkante meter innovatie en inspiratie


LogiMAT 2023, de internationale vakbeurs voor intralogistieke oplossingen en procesmanagement, opent van 25-27 april haar deuren in het congrescentrum Messe Stuttgart. Het thema van dit jaar is “Hands-On Innovation: Connecting Smart Networks!”

Op 125.000 vierkante meter, verdeeld over tien hallen en open ruimtes, tonen ruim 1.500 exposanten uit Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika hun huidige portfolio van producten, systemen en oplossingen voor efficiënte intralogistieke processen. Dat is 7% meer expositieruimte dan vorig jaar. ” Michael Ruchty, beursmanager: “LogiMAT is terug in april 2023 met opnieuw een uitstekende gelegenheid om te netwerken, belangrijke strategische allianties te smeden en persoonlijke ontmoetingen te hebben met belangrijke nationale en internationale spelers uit een breed scala van industriesectoren.”

Zie ook
Dit zijn de beste producten van LogiMat 2022

Exposanten wereldwijd

Het percentage exposanten dat dit jaar van buiten Duitsland naar LogiMAT komt, is gestegen tot bijna een derde. Dit weerspiegelt het toenemende internationale profiel van het evenement in het huidige mondiale economische klimaat. Deze trend is vooral uitgesproken bij de 200 nieuwe exposanten, waarvan bijna 70 procent buiten Duitsland is gevestigd. “Alleen al uit Azië komen 25 nieuwe exposanten, waaronder 20 uit China. Overzeese bedrijven vertegenwoordigen nu 25 procent van onze exposanten,” bevestigt Ruchty. “We zijn ook blij met een paar extra exposanten uit Afrika en Zuid-Amerika. Deze laatste cijfers onderstrepen het groeiende internationale belang van LogiMAT voor bedrijven buiten Europa. De succesvolle LogiMAT offshoots in China en Thailand zijn ook cruciaal in het ondersteunen van deze trend.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven