Ga naar hoofdinhoud

Lineage Logistics miljoenen kubieke meters opslagruimte rijker door nieuwe overname


Lineage Logistics blijft uitbreiden. Dit keer neemt het een groot koelvriesbedrijf over met ruim 30 miljoen kubieke meter aan opslagruimte.

Aan de opmars van Lineage, dat werkt aan wereldwijd netwerk van coldstores, komt geen eind. Nam de koelvriesreus eerder nog diverse Nederlandse bedrijven over, nadat het al Kloosterboer had ingelijfd, nu komt daar wéér een bedrijf bij.

Landelijke dekking warehouses

Lineage lijft het Canadese Versacold definitief nu alle gebruikelijke en benodigde stempels een feit zijn.
Versacold beschikt in Canada over ruim 30 miljoen kubieke meter aan koel- en vriesopslagruimte verdeeld over 24 distributiecentra. VersaCold runt ook een met negen terminals in het hele land.

Greg Lehmkuhl, President en CEO van Lineage Logistics: “De verwelkoming van VersaCold in de One Lineage-familie vergroot het bereik van ons bedrijf in Canada en creëert opwindende kansen om efficiëntere grensoverschrijdende oplossingen te bieden aan klanten in Noord-Amerika en daarbuiten.”

Nieuw-Zeeland overname

Aan de andere kant van de wereld nam Lineage deze week Cold Storage Nelson over. De strategische aankoop versterkt de aanwezigheid van Lineage in Azië-Pacific verder en biedt klanten een uitgebreid Nieuw-Zeelands netwerk en koppelt hen aan een wereldwijd netwerk dat een platform biedt voor verdere groei in de regio, aldus de koelvries gigant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven