Linde Material Handling breidt portfolio uit met elektrische trekkers en platformtrucks • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Linde Material Handling breidt portfolio uit met elektrische trekkers en platformtrucks


Motrac breidt zijn portfolio uit met nieuwe krachtige elektrische trekkers en platformwagens van Linde Material Handling (MH).

Linde Material Handloing, dat in maart nog drie robots toevoegde aan zijn assortiment, komt nu met nieuwe trekkers en platformtrucks. Uitgebreide veiligheidsvoorzieningen, verbeterd rijcomfort én krachtige aandrijftechniek. Dat claimt Motrac over de nieuwe elektrische trekkers en platformtrucks die het bedrijf aan zijn gamma heeft toegevoegd.

Trekkers

De nieuwe elektrische trekkers van de Linde P120 tot en met P350 serie hebben een trekcapaciteit van 12, 18, 25, 30 en 35 ton. Voor het P250 model is er een extra keuze tussen een versie met korte of lange wielbasis. De Linde W20 en W30 platformtrucks zijn in staat om lasten van respectievelijk twee en drie ton te vervoeren. Ook hier zijn er keuzemogelijkheden wat de lengte van de wielbasis betreft.

De voertuigen halen rijsnelheden tot 25 kilometer per uur. Bovendien is de ergonomie erop gericht de chauffeur de best mogelijke comfort te bieden. Extra ramen in de deuren en het dak geven de bestuurder zicht rondom.

Veiligheid

Om te voorkomen dat de truck accelereert wanneer er van een helling afgereden wordt, kan de bestuurder met één druk op de knop de automatische snelheidsreductie activeren. Andere veiligheidsvoorzieningen zijn een beschermrooster op de achterruit, noodstopschakelaars rechts en links achter op de truck, een metalen bescherming aan de voorkant van het voertuig, dubbele spiegels op de deuren en verlichtingsopties zoals de Linde BlueSpot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven