Ga naar hoofdinhoud

Leen Menken gaat logistiek Bonduelle doen


Bonduelle besteedt per 27 oktober 2023 haar volledige fulfilment en logistiek voor de Benelux uit aan Leen Menken Foodservice Logistics.

Leen Menken, dat een nieuw vrieshuis heeft, gaat zowel diepvriesopslag, -orderpicking als -transport voor Bonduelle verzorgen. De bestellingen zijn voor alle groothandelaren en retailers in Nederland en België. Algemeen Directeur bij Leen Menken, Lucas Roskam: ”Met deze samenwerking zet Leen Menken een stevige stap in haar ambitie om een duurzame leverancier te zijn van diepvriesproducten aan de foodservice en retail.”

Duurzaamheid

Waar beiden een langdurige samenwerking belangrijk vinden, is er ook veel aandacht voor duurzaamheid. Allebei de bedrijven hechten veel waarde aan het sustainability model van bcorp. De ambitie van Leen Menken om in 2030 CO2 neutraal te zijn sluit goed aan bij de intenties van Bonduelle. Om dit doel te behalen maakt Leen Menken onder andere de impact van de leveringen per pallet transparant. Met deze informatie kan gerichter worden gestuurd om zo de CO2 impact te verminderen.

Supply Chain Director Northern Europe Anne van der Poel: “Hun team is erg benaderbaar, meedenkend en professioneel. Daarnaast hebben wij een aantal klanten van Leen Menken gesproken die dit bevestigden. Dat geeft ons alle vertrouwen voor deze samenwerking.”

De deal met Bonduelle smaakt nar meer voor Leen Menken: Roskam: “Dit geeft ons nog meer mogelijkheden om ons netwerk naar de groothandel en retail uit te breiden en het efficiënter en duurzamer in te richten”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven