Laurus-dc te vroeg klaar • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Laurus-dc te vroeg klaar


The Facility Group heeft de uitbreiding van het gekoelde dcvan Laurus in Den Bosch vroegtijdig opgeleverd. Laurus is nu eerder operationeel dan gepland.

De nieuwe gekoelde hal, met een oppervlakte van ruim 4.800 m², is al medio mei opgeleverd in plaats van juni, zoals gepland was. The Facility Group neemt altijd het gehele bouwtraject uit handen van de klant.

Integraal en transparant
The Facility Group onderscheidt zich door de zogenaamde Total Integrated Delivery Approach (TIDA). Dit houdt in dat een project integraal en transparant wordt uitbesteed aan The Facility Group: van advies tot en met ontwerp en realisatie. Dit levert een snelheid op bij de voltooiing van het project. The Facility Group heeft de verantwoordelijkheid voor de gedetailleerde engineering en totale uitvoering.

The Facility Group
The Facility Group is een internationale vastgoed onderneming, toonaangevend in conceptontwikkeling en realisatie van complexe bouwprojecten. De focus ligt daarbij op distributiecentra, opslagruimtes, gevangenissen, scholen en productiefaciliteiten. The Facility Group is in 1986 in het Amerikaanse Atlanta opgericht en heeft kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Midden-Amerika.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven