Ga naar hoofdinhoud

Lanvin nieuwe baas van Exide


Exide heeft een opvolger gevonden voor de naar Still vertrokken directeur Henk Lammertse. Op 1 maart jl. is Christian Lanvin begonnen als algemeen directeur van Exide Technologies Nederland BV en Exide Belgium BVBA.

Lanvin is 53 jaar oud en hij werkt sinds 1987 voor de firma Exide, waarvan de laatste vier jaar als Business Director – Asia. In deze functie ondersteunende hij de Industriële zaken voor twaalf landen, waaronder China, Japan, Singapore en Indonesië.

Uitdaging
“Ik zie het als een uitdaging om hier in Nederland als directeur te beginnen”, zegt de nieuwe Exide-baas. “Het is voor mij ook even aftasten, en het is een omschakeling. Ik kom natuurlijk uit een hele andere omgeving en cultuur. Maar ik weet zeker dat ik mij hier op mijn plaats zal gaan voelen en uiteraard komt mijn jarenlange ervaring bij Exide mij nu goed van pas. De komende weken zullen in het teken staan van het bezoeken van relaties van Exide en het mij bekend maken met de Nederlandse en Belgische markt.”

Nog een opvolger
Op zeer korte termijn denkt Exide ook bekend te kunnen maken wie Jan Verbeek bij Exide gaat opvolgen als Sales en Marketing Manager Benelux.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven