Ga naar hoofdinhoud

Lammertse directeur Still, Halma gaat Europa in


Henk Lammertse, nu nog directeur van Exide Technologies, wordt de nieuwe directeur van Still Intern Transport Nederland.
De huidige Still-directeur Vincent Halma maakt promotie binnen zijn organisatie en wordt Vice President Western Europe bij Still. Met ingang van 1 maart 2008 volgt Vincent Halma in deze functie Wolfgang Schawe op. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor alle activiteiten in West Europa, exclusief Duitsland en Frankrijk.

Met zijn promotie wordt Vincent Halma de tweede Nederlander in de top van de Still organisatie.
“Still is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationale organisatie. Het past binnen de policy van onze organisatie dat mensen met ervaring op de juiste posities komen. Dat ze mij gevraagd hebben voor deze positie, vind ik natuurlijk heel eervol”, zegt Halma.

Organisatie optimaliseren
Volgens Vincent Halma is Henk Lammertse de juiste man op de juiste plek: “Ook Still Nederland is in de afgelopen jaren explosief gegroeid. Met zijn expertise kan Henk de interne organisatie uitstekend optimaliseren en aan die groei aanpassen.”
Daar liggen voor Lammertse dan ook de prioriteiten. “Still Nederland zit op de goede weg. Door de enorme groei van de voorbije jaren, zal de interne organisatie echter moeten worden aangepast. Dat staat bovenaan mijn lijstje”, aldus de aanstaande algemeen directeur.
De optimalisatie van de interne organisatie heeft volgens Lammertse geen nadelige gevolgen voor de markt: “Eerder het tegendeel is waar. Door de organisatie aan te passen aan de veranderde marktpositie kunnen we straks onze klanten en prospect nóg beter van dienst zijn.”
Om de overdracht zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, zal Henk Lammertse vanaf januari 2008 gedeeltelijk al meelopen bij Still.

Lammertse en Halma

Henk Lammertse (l) en Vincent Halma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven