La Palette Rouge sluit Europese palletpoolcontracten • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

La Palette Rouge sluit Europese palletpoolcontracten


La Palette Rouge (LPR) heeft een aantal nieuwe, grote Europese contracten afgesloten. Achtereenvolgens bij de Carlsberg Group, McBride, General Mills, Savéol en Agrial. Met de laatste twee breidt de pallet-poolingspecialist verder uit in de groente- en fruitsector.

Het meest recente contract betreft de Carlsberg Group. Vanaf 1 april 2013 zal het Deense brouwconcern een beroep doen op de diensten van LPR voor zowel Engeland als Spanje en Portugal, waar de bestaande contracten nu weer verlengd zijn. Kronenbourg, dat onderdeel uitmaakt van de Carlsberg Group, werkt al ruim zeven jaar met La Palette Rouge in Frankrijk. LPR zal voor zowel Kronenbourg als Carlsberg in Frankrijk, Spanje, Portugal en Groot-Brittannië werken, van het productieterrein van de twee merken naar de verschillende distributiecentra. Verder heef LPR ook een contract afgesloten met het private labelbedrijf McBride,  om te assisteren bij de inkoop- en distributiestromen in de Benelux, Groot-Brittannië en Frankrijk. General Mills, eigenaar van de merken zoals Green Giant en Old El Paso maakt ook gebruik van de palletpooldiensten van LPR voor de distributie van zijn producten in Frankrijk, Spanje en Groot-Brittannië.

Groente en fruit

In de groente- en fruitsector heeft LPR onlangs een palletpoolcontract gesloten met tomatenproducent en distributeur Savéol. Een ander recent contract betreft Agrial (een samenwerking van verschillende landbouwcoöperaties) met het merk Priméale. Dat merk was al een klant van Europe Pool System, het moederbedrijf van LPR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven