Kwaliteitsprijs Luxemburg 2007 voor DHL Express • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Kwaliteitsprijs Luxemburg 2007 voor DHL Express


DHL Express Luxemburg heeft gisteren de Prix Luxembourgeois de la Qualité 2007 (Kwaliteitsprijs Luxemburg 2007) gewonnen. DHL kreeg de prijs tijdens een plechtigheid die plaatsvond in het Casino 2000 in Mondorf-les-Bains (L).

DHL Express Luxemburg kreeg de prijs voor de kwaliteit van de organisatorische prestaties en van de producten en diensten. Pijlers waar het bedrijf op drijft, zijn onder meer de markt- en klantgerichte aanpak en het efficiënte gebruik dat wordt gemaakt van de internationale netwerkinfrastructuur. De kwaliteitsauditoren roemden ook het feit dat de strategische visie en acties er steeds op gericht zijn het bedrijf verder te ontwikkelen.

“Sinds de eerste ISO 9002-certificering in 1998 is DHL Express Luxemburg erin geslaagd zijn imago van servicegerichte en kwalitatieve organisatie”, zegt Managing Director Erik Hermans van DHL Express Luxembourg. “Hoewel deze Prix Luxembourgeois de la Qualité een geweldig resultaat is, is het tegelijkertijd maar slechts één enkele stap in ons voortdurende streven om de kwaliteit van onze organisatie en onze producten verder te verbeteren, om zo onze klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven