Kuehne + Nagel versterkt haar pharma-netwerk op het Europese continent • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Kuehne + Nagel versterkt haar pharma-netwerk op het Europese continent


Logistieke oplossingen voor de farma en de gezondheidszorg zijn enkele van de belangrijkste groeifactoren voor de activiteiten van Kuehne + Nagel op het Europese continent. Met de uitbreiding van het Europese continentale-overstapplatform in Contern en de integratie van telematicagegevens van belangrijke leveranciers, verstevigt Kuehne + Nagel zijn positie op de Europese markt voor farmaceutische oplossingen.

“Bedrijfsspecifieke diensten voor klanten uit de farma en gezondheidszorgsector zijn een sleutelfactor voor het succesverhaal van Kuehne + Nagel in het vervoer over land”, zegt Uwe Hött, Senior Vice President Overland Europe bij Kuehne + Nagel. “De investering in ons Luxemburgs farmaplatform en de integratie van telematicagegevens van gekwalificeerde belangrijke transportpartners dragen aanzienlijk bij aan onze algemene strategie voor de farmaceutische industrie met een speciale focus op temperatuurgecontroleerd transport voor zowel FTL als LTL. De uitbreiding van de Contern-faciliteit zal het leveren van toonaangevende diensten met verhoogde capaciteit voor onze klanten verbeteren.”

Nauwkeurige traceerbaarheid

Het KN PharmaChain van Kuehne + Nagel, is een multimodale logistieke oplossing voor temperatuurgecontroleerd deur-tot-deurvervoer dat een nauwkeurige traceerbaarheid van de leveringen en een intensief, proactief risicobeheer mogelijk maakt. Deze oplossing biedt een complete dekking voor alle Europese bestemmingen met competitieve doorlooptijden en een GDP gecertificeerde infrastructuur. Het nieuwe platform vergroot de capaciteit voor het laden en lossen van farmaceutische producten onder gecontroleerde opslagcondities en in een volledig gesloten omgeving. Het BBP gecertificeerde cross-dock is verdeeld in een zone van 2 °-8 °C en een van 15-25 °C met 4.000 vierkante meter bestemd voor de farmaceutische sector.

Kwaliteit

Verder heeft het platform verschillende functies die de beste omgeving voor de behandeling van farmaceutische producten garanderen, zoals: koele kamers en vloeren die de kwaliteit van de farmaceutische behandelingen verbeteren, koel- en verwarmingssystemen onafhankelijk van elektriciteit op redundante koelmachines, 24/7/365 opslagtemperatuurbewaking gekoppeld aan een extern bewakingscentrum, computergestuurde temperatuurbewaking en waarschuwingssystemen, eigen beveiligde en bewaakte vrachtwagenparkeerplaats nabij het magazijn en een volledig CCTV en toegangsgestuurd gebied. Met een toenemend aantal state-of-the-art bi-thermo-aanhangwagens met temperatuurregeling, eigen vermogen of beheerd door gekwalificeerde partners, streeft Kuehne + Nagel naar naadloos aansluitende diensten voor temperatuurgecontroleerde FTL- ​​en LTL-verzendingen in heel Europa. De integratie van telematicagegevens van belangrijke transportpartners in Kuehne + Nagel’s platform KN Login markeert een nieuwe stap naar volledige zichtbaarheid voor farmaceutische klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven