Koppert kiest Hyster Ergo+ • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Koppert kiest Hyster Ergo+


Zes splinternieuwe elektrische Hyster Ergo+ heftrucks werden onlangs door Barloworld Intern transport afgeleverd bij Koppert Biological Systems in Berkel en Rodenrijs. “Na een uitgebreid offerte- en demotraject bleek dat we met Barloworld het beste konden zakendoen”, zo vertelt Henk Don Griot van Koppert Biological Systems. “Over de hele lijn vonden we bij hen de gewenste verhouding van prijs en kwaliteit”.

Na een site survey bleek dat de gloednieuwe serie Hyster Ergo+ bij Koppert Biological Systems uitstekend op zijn plaats zou zijn. Niet in de laatste plaats vanwege het feit dat de inzet van de trucks gepaard gaat met veel op- en afstappen. “Naast de technische eisen was het voor ons van groot belang dat de chauffeurs zich op hun best voelen op de machines. Daarom wilden we ook per sé demoperiodes van de verschillende leveranciers. De extra lage op- en afstap en de extra beenruimte van de Hyster Ergo+ werden als heel prettig ervaren. En dat zal na verloop van tijd zijn vruchten afwerpen”, zegt Henk Don Griot.

Koppert Biological Systems
Koppert is de internationale marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. Koppert staat internationaal voor betrouwbaarheid, innovatie en kwaliteit. Een continu proces van onderzoek en productie van natuurlijke vijanden en bestuivers draagt bij aan de ontwikkeling van de duurzame land- en tuinbouw wereldwijd. Koppert kenmerkt zich door haar grote betrokkenheid op het gebied van de actuele gang van zaken in de land- en tuinbouwsector. Koppert beschikt over een resultaatgerichte onderzoeksafdeling en een wereldwijd contactennetwerk. Productie van natuurlijke vijanden, micro-organismen en bestuivers vindt plaats in moderne productiefaciliteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven