Knapp realiseert shuttle-robot bij Christian Dior Parfums • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Knapp realiseert shuttle-robot bij Christian Dior Parfums

Robots stapelen dozen op pallets, volgens het ideale verpakkingspatroon berekend door de KiSoft Pack Master-software.

Christian Dior Parfums was op zoek naar een oplossing die zowel efficiëntie als de hoogste kwaliteit zou bieden en koos voor een automatiseringsoplossing van Knapp. Een combinatie van shuttle- en robottechnologie zorgt ervoor dat winkelbestellingen, retailerbestellingen en individuele leveringen allemaal kunnen worden uitgevoerd in het internationale distributiecentrum in Saint Jean de Braye, Frankrijk.

De combinatie van een OSR Shuttle-systeem en robottechnologie van Knapp maakte deze automatisering mogelijk en stelt Christian Dior Parfums in staat om de opslagruimtes en logistieke processen te verminderen. De OSR Shuttle slaat 90 procent van de op voorraad zijnde artikelen veilig en effectief op. Naast omni-channel picking van alle dozen voor de B2B-business en individuele items voor B2C-orders, biedt het shuttle-systeem ook tijdelijke opslag en sequenties van de bestellingen, voorafgaand aan de leveringen.

Ergonomie

Bovendien garandeert het OSR Shuttle-systeem een ​​gelijkmatige verdeling van de werklast tussen de acht ergonomische Pick-it-Easy-werkstations. Hier kunnen diverse taken, waaronder picking, opslag, samenvoegen, inventaris en andere value-added diensten, ergonomisch worden uitgevoerd. De geïntegreerde software-oplossing KiSoft biedt Christian Dior Parfums een compleet overzicht en toegang tot het volledige artikelengamma.

Robots zorgen voor de picking en voorgeschreven labeling van de dozen. Gecombineerd met beeldherkenningstechnologie en de KiSoft Pack Master-software,  maakt automatische en geoptimaliseerde stapeling van  verschillende dozen op de pallets mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven