Ga naar hoofdinhoud

Kaup verstelt vorken op Logistica

Kaup 2T163ST vorkversteller

Voorzetapparatuur specialist Kaup Benelux demonstreert op de Logistica 2015 het nieuwste model vorkversteller, type 2T163ST.

Deze vorkversteller wordt op het vorkenbord van de heftruck gemonteerd. Het toestel is specifiek bedoeld voor het lossen en laden van containers, voor de handling van smalle lasten die tegen de containerwand afgezet of opgenomen moeten worden, en verder ook voor het transport van lage lasten zoals pakketten met platen. Het toestel kan klantspecifiek worden aangepast door de montage van vorken in speciale uitvoering, zoals mesvorken. Of het kan worden uitgerust met speciale reachvorken (bijvoorbeeld voor zeer lage inrijpockets). Met conveyor vorken biedt het toestel een alternatief voor de push pull.

Specificaties
Met een geïntegreerde sideshift van max. +/- 425 mm kunnen smalle ladingdragers excentrisch worden opgenomen en afgezet tot tegen de wand van de container of vrachtwagen. De geringe bouwhoogte van 637 mm en een door motoren aangedreven dubbele rolketting bieden een onbelemmerd zicht door en boven het toestel. De vorkversteller is verkrijgbaar met een capaciteit van 800kg/1.250 mm, klasse 2.

Kaup Benelux, hal/stand 11/C010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven