Ga naar hoofdinhoud

Kärcher schenkt 2000 euro aan Ronald McDonald


Kärcher Benelux heeft het Ronald McDonald Huis in Tilburg een cheque ter waarde van 2.000 euro geschonken. Algemeen directeur Kees Wagtmans van Kärcher Benelux overhandigde de cheque aan Franca Adriaans, assistent huismanager van het Ronald McDonald Huis.

Het bedrag dat is geschonken is het resultaat van de beslissing van Kärcher om eind 2007 haar eindejaarswensen aan klanten en relaties digitaal over te brengen met een eenvoudige e-card. Hierdoor werd geld voor kerstkaarten en portkosten uitgespaard, wat nu ten goede komt van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt gezinnen met een ziek of gehandicapt kind een helpende hand. Er worden projecten opgezet om deze kinderen te kunnen laten sporten, spelen of met hun ouders op vakantie gaan. Nederland telt vijftien Ronald McDonald Huizen in de nabije omgeving van ziekenhuizen of revalidatiecentra, waar gezinnen logeren om dicht bij hun kind te zijn. Het Ronald McDonald Huis in Tilburg ligt vlak bij het St. Elisabeth Ziekenhuis en het Revalidatiecentrum Leypark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven