Ga naar hoofdinhoud

Jungheinrich opent zeven showrooms voor gebruikte heftrucks


Jungheinrich heeft door heel Groot-Brittannië zeven showrooms geopend voor tweedehands heftrucks. De showrooms zijn gevestigd bij de bestaande regionale faciliteiten van het bedrijf in Warrington, Sheffield, Birmingham, Milton Keynes, Bristol, Llanelli en Cumbernauld.

De showrooms herbergen een flinke collectie producten uit Jungheinrichs Ready To Go range. Volgens Neil Warren, directeur gebruikt materiaal en korte termijn verhuur bij Jungheinrich, kost een gebruikte truck gemiddeld, afhankelijk van de specificaties, circa zestig procent van de verkoopprijs van een gelijkwaardig nieuw model.

Alle gebruikte heftrucks uit de Ready To Go range zijn onder handen genomen door het refurbishment centrum van Jungheinrich in Dresden, Duitsland.

Gewenste truck
Het is mogelijk om binnen de keten van de showrooms een gebruikte heftruck naar wens te zoeken. Is de gewenste truck gevonden, dan kan deze binnen acht weken worden afgeleverd.

Huurcontract
Volgens Warren weet Jungheinrich precies welke heftrucks op welk moment worden geretourneerd, aangezien door heel Europa vele heftrucks worden verhuurd en waarvan het huurcontract op enig moment afloopt. “De komende drie jaar verwachten we meer dan 100.000 heftrucks terug. Als we dan de gewenste truck nog niet kunnen vinden, dan bestaat een dergelijke truck waarschijnlijk gewoonweg niet.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven