Jungheinrich opent onderdelen-dc in Bratislava • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Jungheinrich opent onderdelen-dc in Bratislava


Onder het toeziend oog van zo’n honderd gasten heeft Jungheinrich in het Slowaakse Bratislava een onderdelenmagazijn geopend voor de belevering van Midden- en Oost-Europa.

Het een reusachtige schaar knipte Dirk Schulz, manager van de klantenafdeling van Jungheinrich het lint door. Hij werd daarbij geassisteerd door Michael Müller-Wünsch, manager Non-Automotive van logistiek dienstverlener CEVA. Het distributiecentrum draait al proef sinds september en valt onder de logistieke veranwoordelijkheid van CEVA.
Het nieuwe dc vormt de noodzakelijke aanvulling op de al bestaande onderdelenmagazijnen in Norderstedt en Lahr, beide in Duitsland. Vanuit deze twee magazijnen worden de onderdelen ’s nachts door heel Europa gedistribueerd. De onderdelen zijn op deze manier vrijwel overal in de vroege ochtend na de dag van bestelling binnen. De belevering van de Oost-Europese landen gebeurde ook vanuit de genoemde twee Duitse dc’s en nam meestal zo’n 24 uur extra in beslag. Dat is dus nu verleden tijd; ook Oost-Europa wordt nu nog dezelfde nacht beleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven