Jungheinrich kiest Configura als partner voor installatie- en ontwerpsoftware distribtiecentra • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Jungheinrich kiest Configura als partner voor installatie- en ontwerpsoftware distribtiecentra


Jungheinrich heeft Configura gekozen als strategische partner voor de ontwikkeling van verschillende product- en system configurators voor zeer complexe klantoplossingen voor haar divisie logistieke systemen.

Jungheinrich, dat vorig jaar Powercube lanceerde, intensiveert zijn partnerschap met Configura. Het partnerschap dat begon in 2020 met het gebruik van Configura’s software om te helpen bij het ontwerpen van een stellingoplossing breidt zich nu uit tot andere stelling- en materiaalverwerkingscomponenten om de projectplanning te ondersteunen.

Het doel is om gezamenlijk een all-in-one plant-design-oplossing voor klantprojecten op te zetten die het hele proces van Jungheinrich omvat, van de eerste planning tot de calculatie en het maken van een stuklijst.

De samenwerking tussen Jungheinrich en Configura begon in 2020 met een pilotproject voor de configuratie van geautomatiseerde palletstellingen. Met de nieuwste deal qua samenwerking zullen nog meer stellingsystemen en materials handling-componenten worden toegevoegd aan Configura’s CET Material Handling planningssoftware. Dit moet de verkoopafdeling van Jungheinrich een efficiënte, intuïtieve en productoverstijgende projectplanningsoplossing opleveren, aldus beide bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven