Jungheinrich breidt uit via de buurman • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Jungheinrich breidt uit via de buurman


Jungheinrich heeft het bedrijfspand van sportartikelengroothandel en -detailhandel PCS in Alphen aan den Rijn gekocht. De heftruckleverancier en magazijninrichter Jungheinrich was al direct naast het gebouw van PCS gevestigd.

Voor Jungheinrich Nederland kwam de mogelijkheid tot koop van het PCS-gebouw op een goed moment, zo legt directeur Jan Langerak uit: ”De omzet van onze vestiging groeide in de afgelopen vier jaar met meer dan 50 procent. Ons huidige pand met kantoren, werkplaatsen, expeditie en magazijnen biedt precies de faciliteiten die we nodig hebben, maar werd eenvoudigweg te klein.”

Corridor
Inmiddels werken voor Jungheinrich in Nederland een kleine 300 mensen. Een groot deel daarvan woont in de regio rond Alphen aan den Rijn. Er was Jungheinrich dan ook veel aan gelegen om in Alphen te blijven. Het gebouw van PCS zal met een corridor tussen de magazijnen aan de huidige vestiging van Jungheinrich worden verbonden. Jungheinrich krijgt dan de beschikking over 600 m2 extra kantoorruimte. De opslagruimte neemt met 1.300 m2 toe, zodat de kantoor- en werkplaatsruimte met 30 procent uitgebreid wordt. “Het totaal biedt ook op de middellange termijn voldoende ruimte voor groei”, zo stelt Langerak. “Na de zomer zullen we starten met de inrichting van het magazijn en het aanpassen van de kantoorruimtes. Daarna zal de corridor worden gebouwd. Nog voor het einde van het jaar willen we het pand volledig in gebruik hebben genomen.”

PCS-Jungheinrich overeenkomst

De beide directeuren Jan Langerak van Jungheinrich en Monique Broere van PCS voor het PCS-gebouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven