Ga naar hoofdinhoud

Jumbo opent achtste bezorghub (en is nog lang niet klaar)


Jumbo heeft een nieuwe hub geopend. Deze locatie in Bemmel is specifiek bedoeld voor de verdere distributie van online bestelde boodschappen. 

Het thuisbezorgcentrum is het antwoord op de toenemende vraag naar online boodschappen, omdat steeds meer klanten de voordelen van thuisbezorging ontdekken. De bezorghub vergroot de bezorgcapaciteit in de regio, waardoor meer klanten bediend kunnen worden en klanten kunnen kiezen uit meer bezorgmomenten.

Vanuit Bemmel worden de boodschappen direct thuisbezorgd in de regio die bestaat uit de regio rondom Arnhem, Nijmegen en Ede, een deel van de Betuwe en de provincie Utrecht en een noordelijk deel van Limburg. 

Snel en efficiënt bezorgen

Het aantal online bestellingen bij Jumbo groeit hard. Om deze boodschappen zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen, opent Jumbo op meerdere plekken in Nederland kleinere bezorgcentra voor haar online bestellingen. Met een centrale thuisbezorglocatie is de capaciteit beter te benutten en zijn de ritten beter in te plannen. Hierdoor worden minder kilometers gemaakt.

Online bezorgcapaciteit

De nieuwe hub in Bemmel is Jumbo’s achtste centrale thuisbezorglocatie. Eerder zijn hubs geopend in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch, Middelburg, Utrecht, Breda en Heerhugowaard. Ook werd begin 2021 een nieuw EFC geopend in Bleiswijk dat tevens functioneert als hub. Na de opening in Bemmel volgen dit jaar nog acht nieuwe hubs op verschillende plekken in het land. 

Jumbo opende onlangs een hypermodern dc van 45.000 vierkante meter in Nieuwegein. Automatisering is het toverwoord voor dit warehouse. Wat betekent dit voor de uitdagingen op HR-gebied, de manier van werken en de veiligheid op de werkvloer? Directeur Karel de Jong vertelt er alles over in deze uitzending van de WT PODCAST.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven