Jumbo neemt belang in flitsbezorger Gorillas • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Jumbo neemt belang in flitsbezorger Gorillas


Jumbo Supermarkten en online bezorgdienst Gorillas breiden hun samenwerking uit. Jumbo neemt een financieel belang in de supersnelle bezorgdienst.

Jumbo en gorillas sloten begin dit jaar een partnership, die samenwerking wordt nu versterkt en uitgebreid.

Financieel belang Jumbo

Zo neemt Mississippi Ventures, het investeringsfonds van ‘Jumbo familie’ Van Eerd, een financieel belang in Gorillas. Daarnaast wordt Gorillas voor meerdere jaren een belangrijke co-sponsor van wielerploeg Team Jumbo-Visma, zodat het bedrijf op toepasselijke wijze zijn internationale zichtbaarheid verder kan verhogen.

Online plannen

Ton van Veen, CFO bij de Koninklijke Jumbo Food Groep: “Bij Jumbo zien we veel potentieel in instant bezorging, waarmee we nieuwe klantengroepen in de grote steden kunnen aanboren. Verdere uitbreiding van onze samenwerking, waaronder het aanbieden van de snelle bestelservice van Gorillas via onze eigen onlinekanalen, wordt op dit moment samen met Gorillas uitgewerkt. Ook onze zelfstandig ondernemers worden bij dit proces betrokken. Door nauw samen te werken kunnen we nog beter inspelen op de veranderende wensen en behoeften van onze klanten.”

Lees ook
Flitsbezorgers: de opmerkelijke rappe opmars is pas net begonnen; de logistieke uitdagingen ook

Sadik Cevik, General Manager van Gorillas Nederland: “Nederland is een belangrijke markt voor Gorillas. Het is daarom van grote waarde om intensief samen te werken met een bedrijf als Jumbo dat de markt goed kent en altijd vooruit denkt en naar de toekomst kijkt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven