Jörgen Waagenaar directeur Innax Nederland • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Jörgen Waagenaar directeur Innax Nederland


Jörgen Waagenaar treedt aan als algemeen directeur bij Innax Nederland. Innax is een onafhankelijk dienstverlener op het gebied van energie, techniek, milieu en veiligheid in en rond gebouwen. Waagenaar volgt hiermee oprichter en holding-directeur Philip Blaauw op.

Waagenaar ontfermt zich over het verder uitbouwen en het integraal benaderen van verschillende diensten, gericht op CO2-reductie, energiebesparing, duurzame installaties en integraal gebouwbeheer. Blaauw richt zijn vizier op Duitsland, Frankrijk, België en Engeland.
 
Energiebesparingen
Waagenaar werkt al vijftien jaar bij Innax Nederland. Hij is begonnen bij Cycle Systems, onderdeel van Innax Nederland, als eerste adviseur op het gebied van energie. In deze functie hield hij zich onder andere bezig met het realiseren van energiebesparingen bij ziekenhuizen. Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd en werd manager en later directeur bij Cycle Systems. Onder Innax Nederland vallen Cycle Systems, het installatietechnisch ingenieursbureau Intechno en het bouwkundig inspectie- en adviesbureau Expex.
 
Innax Nederland is founding partner van BREEAM (een nieuw duurzaamheidlabel voor gebouwen) in Nederland.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven