Jan Verkleij Business Development Executive bij Avanade • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Jan Verkleij Business Development Executive bij Avanade


Bij Avanade, internationaal consultancybureau voor IT-oplossingen, is Jan Verkleij in dienst gekomen als Business Development Executive. In deze functie is hij niet alleen verantwoordelijk voor de omzet, maar begeleidt hij ook klanten om Microsoft-oplossingen succesvol te implementeren. Tot voor kort werkte Jan Verkleij als Account Manager Maritiem bij Logic Vision. Hier was hij verantwoordelijk voor de verkoop en de verdere commerciële en functionele uitbouw van softwareoplossingen voor jachtbouwers en scheepswerven. Verkleij was ook ruim vijf jaar Unit Manager bij Macaw, waar hij zich bezighield met het binnenhalen van nieuwe projecten en de aansturing en uitvoering van deze projecten.

Internationaal karakter
“Ik ben gevraagd door Avanade omdat ik ervaring heb met Microsoft Solution Sales. Ik heb vervolgens zelf om verschillende redenen gekozen voor Avanade”, zegt Verkleij. “Zo heeft Avanade een sterk internationaal karakter en dat heb ik de afgelopen periode gemist. Dat heeft ook als voordeel dat ik mooie internationale oplossingen bij lokale klanten kan aanbieden.”

Winstgroei
Avanade is een internationaal consultancybureau voor IT-oplossingen, dat gebruik maakt van het Microsoft-platform om winstgroei bij organisaties te realiseren. Met behulp van bewezen oplossingen die voortbouwen op Microsoft-technologieën, probeert Avanade ondernemingen te helpen bij het verhogen van de omzet, het verlagen van de kosten en het herinvesteren in innovatie om het concurrentievoordeel te vergroten. Avanade is in 2000 opgericht door Accenture en Microsoft corp. Er werken ruim 7.500 mensen, in 22 landen wereldwijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven