Ga naar hoofdinhoud

Jan Vercammen topman Dematic Central Europe


Dematic, aanbieder van geïntegreerde automatiseringstechnologie, heeft vandaag de benoeming van Jan Vercammen bekendgemaakt als managing director van Dematic Central Europe. Vercammen start met onmiddellijke ingang in de positie en vervangt Barbara Wladarz.

“Ik ben zeer vereerd om bij het Central Europe team van Dematic als managing director aan de slag te gaan,” stelt Vercammen. “Dematic is een dynamische organisatie die zich met succes op de Europese markt ontwikkeld heeft en tegemoetkomt aan de eisen van een steeds veranderende markt. Ik ben enthousiast over de mogelijkheden die deze kans biedt en zal verder op de bestaande structuren bouwen om de omzet en aandeelhouderswaarde te verhogen via supply chain oplossingen die we ontwikkelen, ontwerpen en leveren. Dematic is uitstekend geplaatst om toegevoegde waarde aan onze klanten te kunnen leveren. Dat danken we aan innovatieve technologieën, onze uitzonderlijke klantenservice die we voortdurend verbeteren, een continu streven naar operationele efficiëntie en uitstekende partnerships”, aldus Vercammen.

Logistieke automatisering

Jan Vercammen heeft uitgebreide managementervaring in logistieke automatisering en supply chain optimalisatie. Vercammen was tot voor kort Vice President International Business Development bij Dematic. In deze positie was hij verantwoordelijk voor marktgerichte programma’s zoals de ontwikkeling van gezamenlijke salesprogramma’s en initiatieven die een rendabelere groei van Dematic in Europa, China, Australië en Azië-Pacific mogelijk maakten. Daarvoor was  Vercammen CEO en gedelegeerd bestuurder van de Egemin Group met hoofdzetel in Zwijndrecht, België. Hij was er verantwoordelijk voor het leiden van zijn team in de ontwikkeling, het ontwerp en de levering van logistieke automatiseringsoplossingen.

Trackrecord

Jeff Moss, CEO van Dematic International, verklaart: “Jan komt naar ons met een bewezen en succesvol trackrecord  op meerdere gebieden waaronder bedrijfsstrategie en ontwikkeling, technologie, productie, verkoop, marketing en human resources. Samen met zijn managementreferenties en zijn aanzienlijke ervaring in optimaliseringsoplossingen voor intralogistieke omgevingen hebben wij het volste vertrouwen in de capaciteiten van Jan om ons team in Centraal-Europa te leiden. Daarnaast zal Jan zijn functie van gedelegeerd bestuurder bij Egemin Group NV blijven uitoefenen.”

Moss vervolgt: “Ik wil graag ook onze waardering voor Barbara Wladarz uitspreken. Ze heeft een belangrijke bijdrage aan Dematic Central Europe geleverd tijdens haar periode als Managing Director. Haar inzet en professionaliteit hebben het team in Central Europe uitermate geëngageerd om oplossingen te leveren waarmee onze klanten hun klanten kunnen bedienen.”

Over Dematic

Dematic is een onderdeel van de KION Group, een wereldleider op het gebied van heftrucks, aanverwante diensten en supply chain oplossingen. De KION Group is actief in meer dan 100 landen en ontwerpt, bouwt en ondersteunt logistieke oplossingen die de goederen- en informatiestromen in fabrieken, magazijnen en distributiecentra optimaliseren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven