Jan de Rijk Logistics: nieuwe klus voor Perry en Aktiesport • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Jan de Rijk Logistics: nieuwe klus voor Perry en Aktiesport


Jan de Rijk Logistics heeft er een mooie klus bij. De logistiek dienstverlener is op 7 juni begonnen met het meerdere keren per wek bevoorraden van de ruim 90 filialen van Perry en Aktiesport. 

Naast de reguliere filiaalbevoorrading kan van de aanvullende diensten internationaal transport en direct2consumer gebruik worden gemaakt; het in deze context zeer toepasselijke ‘one-stop shopping’ concept.  

Totaalconcept

“Doorslaggevend was zeker het geleverde totaalconcept. In de verschillende gesprekken die wij met Jan de Rijk Logistics gehad hebben, bleek dat wij een goede klik hebben”, zegt Wouter Grob, Supply Chain Director van Sports Unlimited Retail, de kledingretailer waar Perry en Aktiesport onder vallen. 

Grob: “Jan de Rijk levert een efficiënte en flexibele netwerkoplossing en heeft sterk geïnvesteerd in digitalisering. Dit maakt dat ook in de winkels het volledige proces zichtbaar wordt.”

Logistiek wordt duurzamer

Robert Kleppers, commercieel directeur van Jan de Rijk Logistics, is blij met Sports Unlimited als nieuwe klant: “Naast een competitieve oplossing voor de uitdagingen van nu sluiten onze visies op toekomstige distributievraagstukken goed op elkaar aan. Bereikbaarheid van binnensteden, zero-emissie zones en verdere verduurzaming van de logistiek zullen in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Thema’s waaraan we samen met onze klanten toewerken naar een passende oplossing. ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven