Ga naar hoofdinhoud

Intermec steunt nieuwe Microsoft-server


Intermec gaat als eerste fabrikant van robuuste apparaten Microsoft’s nieuwe serveromgeving voor beheer en beveiliging van industriële Windows Mobile-apparaten ondersteunen met zijn mobiele CN3- en CN3e-computers. Dit houdt in dat grootzakelijke klanten straks over een uitgebreide oplossing beschikken om hun Windows Mobile-apparaten beter te beheren en te beveiligen.

Microsoft’s Mobile Device Manager 2008, een omvangrijke mobiele beheer- en toegangsoplossing voor Windows Mobile-apparaten, is een uitbreiding van de bestaande Microsoft IT-infrastructuur die bedrijven momenteel gebruiken en die technologieën ondersteunt zoals Active Directory en Group Policy voor een beter beveiligingsbeheer. IT-afdelingen kunnen straks eenvoudig software distribueren en de apparaatvoorraad beheren en gebruikers toegang verschaffen tot bedrijfsapplicaties en andere gegevens in hun bedrijfsnetwerk, waarmee de productiviteit op beide fronten toeneemt.

 “Omdat medewerkers met hun Windows Mobile-apparaat onderweg toegang krijgen tot informatie in het bedrijfsnetwerk, kunnen ze productiever werken”, zegt Pieter Knook, senior vice president bij Mobile Communication Business van Microsoft Corp. “Wanneer Intermec’s CN3 en CN3e het System Center Mobile Device Manager ondersteunen, kunnen medewerkers op een veiligere manier tal van gegevens raadplegen, zodat ze een vraag van een klant kunnen beantwoorden of de voorraad kunnen controleren. Intermec en Microsoft streven allebei naar mobiele oplossingen waarmee mensen gewoon hun werk kunnen doen, waar ze ook zijn”, aldus Knook.

De mobiele CN3- en CN3e-computers voorzien in de behoeften van medewerkers die missiekritische taken uitvoeren in de transport- en logistieke branche en de buitendienstsector. Ze bieden een krachtige combinatie van communicatietechnologieën in een compact formaat. Met hun slanke, robuuste vormgeving zijn de systemen dan ook uiterst geschikt voor de mobiele medewerker. De ingebouwde gps met interne antenne maakt een efficiënte distributie van middelen mogelijk en zorgt voor een beter overzicht van de assets. De CN3 en CN3e zijn ook leverbaar met WiFi®, Bluetooth® en WAN Radio (3G CDMA/EV-DO of GSM/EDGE).

Als Direct OEM en Gold Certified Partner van Microsoft heeft Intermec in nauwe samenwerking met Microsoft ervoor gezorgd dat de CN3 en CN3e volledig compatibel zullen zijn met Mobile Device Manager. Updates om de CN3 en CN3e met System Center Mobile Device Manager te laten werken, komen in de eerste helft van 2008 in de handel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven