Inschrijving voor verkiezing Veiligste Magazijn 2008 geopend • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving voor verkiezing Veiligste Magazijn 2008 geopend


Vanaf heden kunnen bedrijven zich weer inschrijven voor de verkiezing van het Veiligste Magazijn van 2008. Deelname aan deze verkiezing is een ideale manier om te bepalen hoe het met de veiligheid op de magazijnvloer is gesteld. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 20 juni 2008.

Om het belang van een veilige en gezonde werkomgeving te benadrukken, organiseren VTL, Randstad, BMWT en Transport+Opslag dit jaar voor de derde keer de verkiezing van het Veiligste Magazijn van Nederland. Uit de eerdere edities bleek dat bedrijven deelname aan de verkiezing vooral beschouwen als een stimulans om de veiligheid op de magazijnvloer verder te verbeteren.

Deelnemers ontvangen een aantal interessante voordelen zoals de kans op een van de tien gratis veiligheidschecks door inspecteurs van het CCV inclusief overzichtelijke rapportage, gratis toegang tot de Dag van het Magazijn op dinsdag 28 oktober 2008 en uiteraard dingt men mee naar 5000 euro, de prijs voor het Veiligste Magazijn van 2008. Op basis van de tien rapporten van de CCV-inspecteurs selecteert de deskundige jury in september 2008 drie genomineerden voor de titel Veiligste Magazijn van 2008.

Genomineerden
De drie genomineerden krijgen een uitgebreid bezoek van de jury. Vervolgens maakt de jury tijdens de Dag van het Magazijn op dinsdag 28 oktober 2008 in Diemen de winnaar bekend. Het winnende magazijn mag zich een jaar lang het Veiligste Magazijn van Nederland noemen en treedt daarmee in het rijtje van gerenommeerde bedrijven als DHL en Intel, de winnaars van respectievelijk 2006 en 2007. De winnaar krijgt naast deze titel een oorkonde en de cheque van 5000 euro, die besteed dient te worden aan vergroting van de veiligheid op de werkvloer.

Kijk voor meer informatie over de verkiezing, de beoordelingscriteria en de verdere procedure op www.hetveiligstemagazijn.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven