Inschrijving MOAwards gestart • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving MOAwards gestart


Het startsein voor de eerste editie van de MOAwards is gegeven. Organisaties en marktonderzoeksbureaus met een interessant en innovatief project kunnen zich nog tot 21 maart inschrijven om kans te maken op een van de prijzen.

Hoofdsponsor van het evenement is SPSS. Awards die worden weggegeven, zijn die voor Feedback Innovatie Project van het Jaar, Bureauonderzoeker van het Jaar, Bedrijfsonderzoeker van het Jaar, Het Bureau van het Jaar en de Wetenschapsprijs 2008. De prijsuitreiking vindt plaats op 5 juni 2008 op het strand van Bloemendaal/Zandvoort.

Feedback Innovatie Project van het Jaar
De award voor Feedback Innovatie Project van het Jaar gaat naar die organisatie die zich het afgelopen jaar op positieve, opvallende en innovatieve manier heeft neergezet met de inzet van feedback om bedrijfsprocessen te verbeteren. De winnaars van de awards voor Bedrijfsonderzoeker van het Jaar en Bureauonderzoeker van het Jaar krijgen de TiasNimbas Executive Master of Marketing opleiding aangeboden, met een reis naar de Verenigde Staten, ter waarde van 27.000 euro.
 
Aanmelden
Informatie kan tot 21 maart worden gestuurd naar astridgobel@moaweb.nl of naar het MOA-bureau t.a.v. Astrid Göbel, Arlandaweg 92, 1043 EX Amsterdam. Alle informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Een vakkundige jury zal op basis van de informatie organisaties nomineren. Halverwege mei maakt de jury de genomineerden voor de award Feedback Innovatie Project van het Jaar 2008 bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven