Ga naar hoofdinhoud

Inventarisdrone Eyesee wint innovatieprijs


De Hardis Group is bekroond met een ‘Innovation Award Honoree’  voor zijn warehouse-oplossing Eyesee, ontwikkeld voor het inventariseren van magazijnvoorraad met behulp van een autonome drone.

Na de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas valt de inventarisdrone Eyesee van de softwareontwikkelaar opnieuw in de prijzen. Ditmaal voor de CES Azië in Shanghai waar de oplossing afgelopen week te bewonderen was voor publiek. Binnen de categorie ‘drones’ won het bedrijf deze award. Hardis was afgelopen week samen met een twintigtal bedrijven aanwezig op de beurs om de Eyesee aan de Aziatische markt te presenteren. De reden van aanwezigheid in Azië laat zich raden: het ontmoeten van Aziatische bedrijven die interesse hebben voor het inzetten een voorraad-drone binnen hun warehouses en het in kaart brengen van mogelijke distributeurs.

Voorraadbeheer via Eyesee
Met behulp van zijn camera en een krachtig systeem van drie sensoren aan boord vliegt Eyesee geheel autonoom door het warehouse volgens een vooraf vastgesteld vluchtplan om voorraadinformatie van pallets vast te leggen. Via een app is de drone gekoppeld aan het managementbeheersysteem (WMS of ERP). Elk barcodeformaat op de markt is scanbaar, ook wanneer zich verschillende labels op een pallet bevinden kan de correcte code geïdentificeerd worden.

Bekijk de drone in actie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven