Industriële Week trekt weer meer bezoekers • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Industriële Week trekt weer meer bezoekers


De Industriële Week, die begin oktober in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvond, heeft weer meer bezoekers getrokken dan in 2006. Dit jaar kwamen er 31.655 bezoekers op de beurscombinatie af. Bezoekers gaven de beurs gemiddeld een 7.

De exposanten zijn tevreden over de Industriële Week. Ze hebben veel nieuwe contacten gelegd, aldus organisator VNU. Ook de bezoekers zijn te spreken over de beurs. Een kwart van hen heeft op de beursvloer nieuwe investeringsplannen ontwikkeld. Driekwart van de bezoekers heeft meerdere beurzen bezocht.

Enthousiasme
De Industriële Week combineert vijf beurzen: Aandrijftechniek & Factory Automation, Macropak, Industrial Processing, ICT & Logistiek en Industrie & ICT. Mirjam van den Bogaard, projectmanager van de drie eerstgenoemde beurzen, kijkt meer dan tevreden terug. “Een beurs moet zo enthousiasmerend zijn dat bezoekers nieuwe ideeën opdoen. Als een kwart zegt nieuwe investeringsplannen te hebben gekregen op de beursvloer, zegt dat iets. Drie van de tien bezoekers zijn met een concreet lijstje plannen voor investeringen naar Utrecht gekomen. Dit verklaart het enthousiasme van de exposanten.

Eerste keer
Voor 35 procent van de bezoekers was het de eerste keer dat zij de Industriële Week bezochten, 90 procent van de bezoekers heeft aangegeven in 2010 weer naar de beurs te willen gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven