Ga naar hoofdinhoud

Immo Industry Group versterkt topmanagement


Om de verdere groei van het bedrijf te faciliteren heeft IIG, de pan-Europese ontwikkelaar van industrieel en logistiek maatwerkvastgoed, zijn topmanagement versterkt. Het bedrijf heeft Ronald Everaert (r. op foto) aangesteld als nieuwe Chief Executive Officer. Hij werkt nauw samen met de huidige CEO, Filip Schelfhout (l. op foto), die in zijn toekomstige functie als Executive Chairman zich richt op de strategische planning en groei van IIG. De nieuwe structuur van het topmanagement gaat op 1 augustus 2008 van kracht.

De krachtige groei van IIG maakt de nieuwe structuur van het topmanagement noodzakelijk. De strategische planning en het dagelijkse management konden niet meer door de huidige CEO Schelfhout worden gecombineerd. Met Ronald Everaert weet IIG zich versterkt met een ervaren topmanager die ruime ervaring heeft opgedaan binnen snel expanderende bedrijven.

Everaert (58) vervulde hiervoor de functie van Executive Vice President Market Development en adviseur van de voorzitter van de Raad van Bestuur binnen Belgacom. Daarvoor was hij onder meer president en CEO van de Belgische netwerkintegrator Telindus en van Mercator, een middelgrote Belgische verzekeraar. Hij was lid van de Raad van Bestuur van diverse internationaal opererende Belgische bedrijven, waaronder Recticel, Ter Beke, Gevaert Holding en Sioen. Ronald Everaert studeerde bestuurskunde aan de universiteit van Gent en bedrijfskunde aan de Vlerick School of Management. Hij is verder betrokken bij managementprogramma’s van de IFL (Stockholm), AIM (Zwitserland), en de Kellogg School of Management (Northwestern University, Chicago). Everaert is daarnaast bestuurslid van de Vlaamse Kamer van Koophandel en de Vlaams-Chinese Kamer van Koophandel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven