IIG en Aladdin bouwen Adidas-DC in Kiev • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

IIG en Aladdin bouwen Adidas-DC in Kiev


De Immo Industry Group (IIG) en zijn partner Aladdin Group zijn in de Oekraïnse hoofdstad Kiev begonnen met de bouw van een nieuw distributiecentrum voor de Duitse sportartikelenproducent Adidas.

De opdracht past in de strategie van IIG en Aladdin om industrieterreinen te ontwikkelen in Centraal- en Oost-Europa, Rusland en andere GOS-staten.

Distributiecapaciteit
Adidas is marktleider in de Oekraïne op het gebied van sportartikelen en speelt in op belangrijke sportevenementen. Adidas consolideerde de bestaande distributiecentra om aan toekomstige groeiverwachtingen tegemoet te komen. Daarnaast ging de producent op zoek naar nieuwe distributiecapaciteit. Een geschikte locatie, een betrouwbare vastgoedpartner en uitbreidingsmogelijkheden stonden bovenaan het wensenlijstje.

20.000 pallets
Adidas koos onder meer voor de kennis op het gebied van engineering van IIG. Verder speelde de lokale kennis en expertise van IIG en partner Alladin Group een rol bij de keuze. De IIG-ingenieurs ontwikkelden een DC met een oppervlakte van 16.300 m2, plus 9.700 m2 om uit te breiden. De helft hiervan wordt opgeleverd in het eerste kwartaal van 2012. In het DC, dat een plafondhoogte van 12 m heeft, kunnen 20.000 pallets worden opgeslagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven