IFS viert jubilea tijdens IFS Conferentie 2008 • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

IFS viert jubilea tijdens IFS Conferentie 2008


IFS Benelux bestaat tien jaar. Het bedrijf viert dit heuglijke feit, evenals het 25-jarig bestaan van IFS AB, tijdens de IFS Conferentie op donderdag 20 november vanaf 10.00 uur in DeFabrique in Utrecht.

Thema van de conferentie is ‘Samenwerken is Scoren’. Diverse sprekers uit de IFS-organisatie en de klantenkring zullen dit onderwerp behandelen. Gastheer is Joop Alberda. Alberda was coach van het Nederlandse gouden volleybalteam van Atlanta 1996 en hielp in de RVU-reeks ‘Werk zat?!’ acht mensen aan een nieuwe baan.

Sprekers
Managing director Wilfried Gschneidinger van IFS Central Europe laat zijn licht schijnen over de ontwikkelingen van IFS AB en IFS Benelux in het afgelopen jaar. Een aantal IFS-klanten vertellen hoe ze binnen hun organisatie werken met IFS Applications.

Karten
Liefhebbers kunnen aan het eind van de dag in teamverband karten op een van de langste indoorbanen van Europa. De dag wordt afgesloten met een informeel buffet en een drankje.

Meer informatie
Meer informatie over het programma, de sprekers en de inschrijfmogelijkheden vindt u op www.ifsworld.com/nl. Deelname aan de conferentie is gratis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven