IFS stelt vijfjarenplan op • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

IFS stelt vijfjarenplan op


IFS, dat voor het derde achtereenvolgende jaar zijn winst omhoog zag gaan, wil zijn positie de komende vijf jaar versterken. Hiervoor heeft de Raad van Bestuur van de applicatieleverancier een vijfjarenplan opgesteld voor groei, winstgevendheid en financiële stabiliteit.

IFS wil zich vooral richten op verdubbeling van de productopbrengst (licenties, onderhoud en ondersteuning) door natuurlijke groei en overnames. Het uitbreiden van het klantenbestand binnen de huidige markten zal bijdragen aan meer winstgevendheid. 

Tussen 2001 en 2005 heeft IFS zich voornamelijk gericht op grote bedrijven in een specifieke markt. De productopbrengst nam in deze periode toe. Deze groei in productopbrengst heeft IFS vooral te danken aan zijn versterkte positie binnen de sectoren defensie, energie, communicatie, bouw en procesindustrie. In deze sectoren zijn logistiek, dienstverlening, asset management en fabricage op projectbasis centrale processen. IFS biedt voor deze organisaties een modern en concurrerend product met een brede functionaliteit.

Naast de focus op groei, winstgevendheid en financiële stabiliteit heeft IFS een beleidsdocument opgesteld over dividenden en het terugkopen van aandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven