Ga naar hoofdinhoud

IFS en The DOC versterken samenwerking


IFS Benelux en The DOC gaan hun samenwerking verder versterken en uitbreiden. Naast de bestaande samenwerking, waarbij The DOC gebruikers van IFS Applications ondersteunt bij het beheer van hun Oracle databases, gaat The DOC nu ook ondersteuning bieden voor Business Intelligence rapportages.

Beter inzicht
Oracle Application Express (Apex) is een tool waarmee op eenvoudige wijze een dynamische Internetapplicatie en een rapportage gemaakt kan worden. Aan de hand van door de gebruikers opgestelde rapportagecriteria ontwikkelen de consultants van IFS en The DOC, met gebruik van Oracle APEX,  BI rapportages. Dit geeft management en gebruikers een beter inzicht in de voortgang van activiteiten en de resultaten van de onderneming.

The Doc logo

 The DOC en IFS 
The DOC richt zich op de ontwikkeling van klantgerichte IT-oplossingen. Hiervoor maakt het, als Oracle Certified Partner en Oracle University Certified Partner, gebruik van de laatste Oracle-technologieën. IFS is een in 1983 opgericht en beursgenoteerd bedrijf, dat IFS Applications ontwikkelt, verkoopt, implementeert en onderhoudt.

Voordelen
Nico van Heuven, Director Sales & Consulting van IFS, ziet voor klanten veel voordelen van de uitgebreide samenwerking: “Door de combinatie van IFS Applications en BI rapportages kunnen bedrijven hun ‘lean enterprise’ concepten ontplooien, kosten beter beheersen, projecten managen, de efficiëntie binnen de supply chain opvoeren en hun prestaties meten. Daarmee kunnen ze ten opzichte van hun concurrenten beter en sneller uit de voeten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven