Hyundai gaat voor groei in Zuid-Korea • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Hyundai gaat voor groei in Zuid-Korea


Hyundai Heavy Industries Company Ltd. gaat liefst 330 miljoen dollar investeren in de uitbreiding van zijn productiecapaciteit voor bouwmachines. Het gaat hiertoe nieuwe gebouwen neerzetten, vlak bij de bestaande fabriek aan de rand van Ulsan in Zuid-Korea. In de nieuwe fabriek worden straks alle modellen rups- en wielgraafmachines, wielladers, mini-/midigraafmachines, schrankladers en ook vorkheftrucks geproduceerd.

Verdriedubbelen
Behalve een gloednieuwe productie- en assemblagefabriek komen er ook nieuwe technische kantoren, testlaboratoria een machineopslagplaats en verkoop- en
marketingkantoren. De nieuwe gebouwen zullen naar verwachting in oktober 2010 in gebruik worden genomen. Door een ruime verdubbeling van de fabrieksoppervlakte tot 181.000 vierkante meter zal de productiecapaciteit in Zuid-Korea vrijwel verdriedubbelen, van 22.000 tot ongeveer 60.000 eenheden per jaar. De totale oppervlakte van de gebouwen zal groeien van 218.000 tot 452.000 vierkante meter. Ook het aantal werknemers zal evenredig stijgen.

In Nederland wordt Hyundai vertegenwoordigd door ZHE Hyundai Vorkheftrucks.

Hyundai assemblage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven