Hybris naar Scandinavië • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Hybris naar Scandinavië


Hybris, specialist in multi-channel communicatie- en commerciesoftware, heeft een kantoor geopend in Zweden. Tegelijkertijd heeft het bedrijf Christer Alkesten aangesteld als eerste country manager in deze regio.

Hybris heeft al een aantal grote klanten in Scandinavië; het nieuwe kantoor en bijbehorend team moeten zorgen voor verdere uitbreiding in dit gebied.

Uitdagend jaar
Country manager Christer Alkesten is enthousiast over zijn aanstelling: “Hybris helpt bedrijven om de verkoop en communicatie met hun klanten op een persoonlijke en consistente manier te laten verlopen, via alle kanalen. Ik ben zeer verheugd dat ik de sales in deze regio op me mag nemen. We gaan de sales en klantenservice in deze regio een extra push geven en rekenen er dan ook op dat 2008 een uitdagend jaar voor ons gaat worden.”

Belangrijke markt
Ariel Lüdi, CEO van hybris, zegt: “Scandinavië is een belangrijke Europese markt voor ons. Nu we een vestiging in Zweden hebben verheugen we ons erop dat we bedrijven kunnen helpen met het implementeren en beheren van hun single-site, multi-site en multi-channel distributiestrategieën in 2008.”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven