Huishoudspecialist bestelt eenvoudiger met Commerce Suite • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Huishoudspecialist bestelt eenvoudiger met Commerce Suite


V-ZUG AG, een belangrijke Zwitserse leverancier van huishoudelijke apparatuur, heeft de Commerce Suite van hybris geïmplementeerd. Het bedrijf, voornamelijk gespecialiseerd in keukenapparatuur en witgoed, stelt met deze toepassing speciaalzaken in de gelegenheid om snel en eenvoudig losse onderdelen te bestellen. Nieuw in de Commerce Suite is dat de verkopers altijd toegang hebben tot de elektronische catalogus. Met deze oplossing worden volgens hybris veel administratieve taken weggenomen bij de klantenservice, omdat klanten nu direct in contact worden gebracht met het desbetreffende verkooppunt.

Uitklapmenu
V-ZUG was toe aan uniform gebruikersbeheer, maar ook aan een oplossing die zelf aanpassingen kan maken. Uiteindelijk heeft het Zwitserse bedrijf de bestaande oplossing op basis van een uitklapmenu geïntegreerd met de retail-portals van speciaalzaken. Op deze manier kan de klant eenvoudig meer informatie raadplegen door op het benodigde onderdeel te klikken in het uitrolmenu. Vervolgens kan een product direct in de digitale winkelwagen geplaatst worden.   

Zelf aanpassen
Markus Dittli, groepshoofd van Applications Products bij V-ZUG AG, licht toe: “Ons vorige systeem was erg moeilijk te onderhouden, en niet erg gebruiksvriendelijk. Met de Commerce Suite van hybris waren we al overtuigd van de werking door de reeds bestaande mogelijkheden voor onze winkel in vervangende onderdelen. Daarnaast zijn we erg blij dat we zelf zaken kunnen aanpassen en uitbreiden.”

Minder werkdruk
Ruim vijftig speciaalzaken hebben inmiddels toegang tot de webcatalogus. Deze heeft nu al bijgedragen aan de vermindering van de werkdruk bij de klantenservice van V-ZUG, doordat het aantal aanvragen van onderdelen sterk is verminderd. Daarnaast is het bestelproces nu gelijkmatiger verdeeld en vergt het minder werkzaamheden van de klantenservice dan bij de vorige oplossing.   

Servicegerichte toekomst
Henk-Jan van der Weide, regional manager hybris Benelux zegt: “Duidelijke en uniforme werkprocessen spelen een zeer belangrijke rol voor bedrijven die zich richten op de toekomst. V-ZUG AG heeft met de e-commerce oplossing van hybris een aantal belangrijke tools in handen, die mogelijkheden bieden voor een servicegerichte toekomst en tevens de taken voor de medewerkers verlichten.”  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven