Hoogvliet distributiecentrum wint twee BREEAM awards • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Hoogvliet distributiecentrum wint twee BREEAM awards


Het distributiecentrum van Hoogvliet supermarkten in Bleiswijk is op de Internationale BREEAM Awards 2022 bekroond met twee prijzen.

Hoogvliet nam recent een hypermodern dc. in gebruik De binnenkant van het warehouse valt op vanwege zijn hoge automatiseringsgraad, (Witron) maar het duurzaamheidskarakter is ook niet onopgemerkt gebleven.

De supermarkt won tijdens de jaarlijkse Breeam Awards zowel de juryprijs als de publieksprijs voor het duurzaamste gebouw ter wereld dat vorig jaar met BREEAM gecertificeerd is.

De BREEAM Awards worden uitgereikt aan projecten en organisaties wereldwijd, die naar de mening van de onafhankelijke jury de beste balans bieden tussen prestaties, reproduceerbaarheid en innovatie, evenals de mate waarin het projectteam verder is gegaan dan wat normaal voor een soortgelijk project zou worden verwacht.

De juryleden waren vooral onder de indruk van het feit dat dit project volledig vrij is van fossiele brandstoffen. Edwin Wit, directie Hoogvliet: “We zijn ontzettend trots op de gezamenlijke bijdrage van het hele Hoogvliet- en Arcadis-team en alle bedrijven die hebben bijgedragen in de ontwerp- en bouwfase. Onze dank gaat uit naar iedereen die voor de BREEAM Awards publieksprijs op ons project gestemd heeft.”

Het Hoogvliet distributiecentrum behaalde het ‘BREEAM Outstanding’-keurmerk met een score van 93,7%.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven