Ga naar hoofdinhoud

Honeywell biedt ‘Service made simple’


Honeywell introduceert zijn nieuwe ‘Service made simple’ reparatieprogramma. Dit dienstenpakket richt zich op het verlenen van hoogwaardige en snelle reparatiedekking van alle Honeywell handheld scanners en Dolphin mobiele computers, meldt het bedrijf.

Een belangrijk voordeel van Service Made Simple is de uitgebreide dekking. Binnen het programma worden apparaten gerepareerd door gespecialiseerde Honeywell-technici. Zij bieden dekkende reparaties voor alle problemen als gevolg van normale slijtage en onopzettelijke schade. Alle onderdelen en arbeidskosten zijn hierbij inbegrepen. Daarnaast garandeert Honeywell retourzending van het apparaat binnen drie dagen na ontvangst. Een nachtelijke verzending zorgt dat de apparaten de volgende dag terug zijn om snel weer volledig ingezet te worden.

Onderhoud
Aanvullend onderhoud is ook een integraal onderdeel van het programma. Hierdoor worden alle apparaten die binnenkomen voor reparatie, indien van toepassing, voorzien van technische aanpassingen zoals firmware upgrades, zonder dat hier kosten voor berekend worden. Service Made Simple is beschikbaar in drie- en vijfjarige programma’s afhankelijk van de standaard garantie van het product. Kijk voor meer informatie over Honeywell Imaging and Mobility op http www.honeywell.com/aidc of bel met +31 (0) 40 29 01 600

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven