Ga naar hoofdinhoud

Herman Bessels viert kwart eeuw architectuur met boek


Architect Herman Bessels, die in Logistiek Totaal al eens een verhaal liet optekenen over de bijzondere logistieke architectuur, heeft een boek uitgebracht met de naam ‘Herman Bessels 25 jaar architectuur’. Op vrijdag 24 oktober 2008 vindt de officiële presentatie plaats van dit kunstboek, een initiatief van fotokunstenares Ellen Korth. Hun gezamenlijke passie voor kunst vormde de basis voor het boek. Enerzijds met het doel terug te blikken op dat wat al gecreëerd is, anderzijds met de blik op de verdere weg.

Daarbij komt het sterke geloof van beiden dat architectuur en kunst ‘slechts twee woorden zijn, die ooit het begrip bouwkunst in twijfel zullen trekken’.
Het spel van twee met elkaar verweven kunstvormen maakt dit boek, zowel door fotografie, vormgeving, tekst als druk, tot een bijzonder exemplaar, zo beloven de makers. Herman Bessels is directeur/eigenaar van Architectenbureau ‘Bessels Architekten & Ingenieurs BV’ in Twello. Ellen Korth is fotografe/beeldend kunstenares. Het boek is uitgegeven door PS Items Harderwijk. Het telt 128 bladzijden en is te vinden onder ISBN/ 90 77204 522/NUR 652.

Hieronder enkele foto’s uit het boek:

Herman Bessels 1 Herman Bessels 2  

Herman Bessels 5 Herman Bessels 7

Herman Bessels 6 Herman Bessels 4

Herman Bessels 8 Herman Bessels 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven