Ga naar hoofdinhoud

Henk Lammertse vertrekt bij Exide


Op donderdag 18 oktober jl heeft algemeen directeur Henk Lammertse van Exide Technologies Nederland BV en Exide Belgium BVBA, onverwacht zijn vertrek bij Exide bekendgemaakt.
Na een dienstverband van 13 jaar, waarvan ruim 7 jaar als algemeen directeur, heeft Lammertse aangekondigd zijn carrière elders te willen voortzetten. “Ik ben vanaf mijn 32e jaar verantwoordelijk voor dit mooie bedrijf, en ik had het echt nog wel een paar jaar vol kunnen houden. Er zijn genoeg uitdagingen in de markt”.

Prachtige mogelijkheden
Maar hij vervolgt: “Er doet zich op dit ogenblik een aantal prachtige mogelijkheden voor mij voor, waarbij ik voor mezelf de knoop doorgehakt heb om zo een nieuwe uitdaging aan te gaan”. Over de vraag welke bedrijven dit zijn kan Lammertse nog niet concreet zijn. “Ga ervan uit dat het bedrijven dan wel organisaties van naam en faam zijn, waarbij er voor mij zowel persoonlijk als zakelijk weer nieuwe uitdagingen zijn. Een dezer weken ga ik mijn definitieve keuze maken, en dat zal als zodanig ook bekend gemaakt worden”.

Geschikte opvolger
Op de vraag waarom Lammertse dan nu al heeft aangegeven dat hij gaat vertrekken, is hij duidelijk. Lammertse: “Ik heb veel aan Exide te danken. Zij hebben het destijds aangedurfd een directeur van 32 jaar aan te stellen, en aangezien ik Exide de tijd wil geven een geschikte opvolger voor mij te vinden, vond ik het gepast mijn vertrek ruimschoots tevoren aan te kondigen”. Voorlopig zal Henk Lammertse dus nog gewoon de leiding houden over de Exide-vestigingen in Nederland en België. Voor de markt c.q. klanten zal er dus weinig veranderen. “Ik blijf me gewoon meer dan 100% inzetten voor Exide. Dat lijkt me duidelijk. Dat verdient Exide ook. We gaan alleen rustig op zoek naar een opvolger voor mij en over een paar maanden zit er iemand anders op mijn stoel. Ik verwacht niet dat er veel verandert voor Exide”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven