Henk Beukers Technical Consultant hybris • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Henk Beukers Technical Consultant hybris


Henk Beukers is per 1 januari 2008 in dienst getreden als Technical Consultant  bij hybris, specialist in e-commerce en Product Information Management (PIM). Als Technical Consultant op het gebied van product information management zal Beukers zich voornamelijk toeleggen op het ondersteunen van de hybris partners.

Verder is hij in samenwerking met de afdeling Research & Development en Sales verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken van marktbehoeftes in de Benelux binnen de diverse verticals. En zal hij zich ook bezighouden met het ontwikkelen van documentatie, geven van workshops en projectmanagement voor hybris-implementaties. 

E-business
Eerder was Henk Beukers onder meer werkzaam als e-business consultant bij SRC System Integrators en als support en e-business development manager bij verschillende werkgevers zoals Onetrail BV en Tech Data.
“De sfeer die bij hybris heerst sprak me meteen aan. Deze is informeel maar tegelijkertijd kan men heel snel professioneel schakelen”, aldus Henk Beukers. “Het is een fijne werkomgeving en ik merk dat onze partners dit ook als zodanig ervaren. Aangezien hybris in de Benelux ondanks meerdere implementaties nog relatief onbekend is, vind ik het een enorme uitdaging om hybris verder in de markt te zetten en uit te rollen naar bedrijven die zich met hybris-software verder kunnen ontwikkelen.”

Software oplossingen
Hybris biedt standaard software oplossingen voor mediumonafhankelijk management van productinformatie en de distributie voor zowel online- als printkanalen. Fabrikanten, leveranciers, exploitanten en inkooporganisaties beheren hun productinformatie in alle talen op één platform, en creëren daarmee één enkele, eenduidige bron van informatie. Organisaties hebben de mogelijkheid om online- en printkanalen van informatie te voorzien vanuit deze centrale ‘hub’. Geïntegreerde oplossingen voor catalogusmanagement, e-commerce, e-procurement en database publishing leveren persoonlijke en kanaal-specifieke gegevens die kunnen worden gerecycled door alle elektronische diensten- en verkoopkanalen. Zo kunnen printcatalogi uitgebracht worden zonder dat mediafragmentatie optreedt.

Beheren en recyclen
De geïntegreerde hybris-aanpak om productinformatie te beheren en recyclen leidt volgens hybris tot lagere proceskosten, die de weg vrijmaken voor de toevoeging van nieuwe markten tegen lage kosten. De ROI is met hybris erg snel, verzekert het bedrijf. Sinds hybris koos voor het gebruik van op standaarden gebaseerde en toekomstbestendige technologieën in den standaardoplossingen, zijn investeringen ook veilig op de lange termijn.  Hybris is opgericht in 1997 en gevestigd in München. Daarnaast heeft het bedrijf kantoren in het Verenigd Koninkrijk, de Benelux, Denemarken en Zwitserland. Het heeft nu wereldwijd meer dan duizend klanten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven