Ga naar hoofdinhoud

HAVI Global Logistics optimaliseert netwerk met Reliance Globalcom


De Duitse logistiek dienstverlener HAVI Global Logistics, dat onder meer McDonald’s tot de klantenkring mag rekenen, heeft een vijfjarig contract getekend met Reliance Globalcom Data Business Group. Deze partner zal het Wide Area Network (WAN) van HAVI gaan implementeren en beheren. Dit netwerk bestaat uit 42 locaties in 20 Europese landen, waarvan vier in Nederland. De overeenkomst, ter waarde van 4,2 miljoen euro, is de eerste die Reliance Globalcom afsluit na de integratie van de voormalige zelfstandige organisaties Vanco, FLAG en Yipes.

Veilig voedsel
HAVI Global Logistics is de ‘Global Lead Logistics Provider’ voor duizenden McDonald’s-restaurants in Europa. Het bedrijf verzorgt alle supply chain-diensten en voorziet zijn klanten van complete logistieke oplossingen. De filosofie van HAVI is gebaseerd op end-to-end oplossingen. Met de geïntegreerde levering en transparantie zorgt het bedrijf ervoor dat klanten zich niet langer druk hoeven maken om logistieke verplichtingen voor wat betreft de supply chain. Het is voor HAVI Global Logistics van groot belang dat het de klanten kan garanderen dat voedsel veilig is en voldoet aan de bewaarregelgeving. Daarom werkt het bedrijf met één centraal applicatiesysteem.

Reliance Globalcom logistiek

HACCP
Udo Wisniewski, Director Core Services bij HAVI Global Logistics licht toe: “HAVI is een logistiek leverancier die dagelijks voorraden aanvult en verse producten met een houdbaarheidsdatum vervoert. De constante beschikbaarheid van ons netwerk is daarom van cruciaal belang voor onze bedrijfsvoering. Doordat we te maken hebben met sterk geïntegreerde logistieke processen en veiligheidsregels voor voedsel, zoals HACCP – Hazard Analysis of Critical Control Points –, zijn we eenvoudigweg niet in staat te werken zonder een WAN-verbinding.”

Dual-Homed
De door Reliance Globalcom geleverde technische oplossing is volledig Dual-Homed. Dit betekent dat alle locaties zijn verbonden met het centrale datacenter via twee aparte netwerken. Het netwerk bestaat uit een primaire MPLS-verbinding met een IPSEC Backup en extra 3G Backup. De oplossing gebruikt waar aanwezig Wireless Local Loop voor de primaire of back-upverbinding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven