Hardis lanceert Reflex in Google Cloud en nieuw supply chain platform • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Hardis lanceert Reflex in Google Cloud en nieuw supply chain platform


Hardis Group heeft zijn logistieke softwarepakket Reflex nu ook voor Google Cloud beschikbaar gemaakt. Daarnaast lanceert Hardis het Reflex Visibility-platform, een oplossing voor supply chain collaboration en realtime visibility.

Reflex, dat sinds 2022 samenwerkt met A2B Solutions, is nu ook beschikbaar als SaaS in de publieke cloud van Google. Reflex lanceert bovendien een heel nieuwe oplossing, Reflex Visbility, die uit drie modules bestaat: Unified Inventory, Order Tracking en Control Tower. De lancering gaat gepaard met een grote update van de RF-applicatie voor Android.

Nieuwe versie van Reflex als SaaS in Google Cloud

Voorheen werd Reflex alleen via een ‘private cloud’ aangeboden. Het voordeel van een publieke cloud-omgeving is dat bedrijven hier ook hun andere bedrijfsapplicaties in kunnen onderbrengen. Naast beschikbaarheid en gegarandeerde kwaliteit (SLA) biedt Reflex SaaS in de Google Cloud een hoog niveau van beveiliging, betrouwbaarheid, aanpasbaarheid en gebruiksgemak, aldus Hardis.

Lees ook
Onderzoek logistieke software: desnoods IT landschap op de kop voor absolute controle

Florent Boizard, directeur van de business unit Reflex van Hardis Group: “Deze nieuwe public cloud versie is een belangrijk element in de ondersteuning van onze klanten bij hun logistieke uitdagingen. Het past bovendien in de ambitie van Reflex om de Europese marktleider in supply chain execution te worden.

Reflex Visibility

In dat opzicht lanceert Hardis bovenop Google Cloud het Reflex Visibility-platform. Dit nieuwe platform biedt transparantie over verschillende voorraadpunten heen, ongeacht het WMS waar deze mee worden aangestuurd, en faciliteert realtime gegevensuitwisseling tussen partijen en ecosystemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven