Halfords automatiseert met Centric • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Halfords automatiseert met Centric


Auto- en fietsmaterialen-gigant Halfords gaat de automatisering van de logistieke en financiële processen onder handen nemen met behulp van Microsoft Axapta. Het is hiervoor in zee gegaan met Centric Business Solutions.

Voor de aansturing van de filialen gebruikt Halfords momenteel de IRS-retailmodule in Microsoft Axapta 3.0.

Halfords wil deze bestaande backoffice-oplossing migreren naar de laatste versie van Axapta, Microsoft Dynamics AX, inclusief een overgang naar de standaardretailoplossing van Microsoft, de Retail Chain Manager.

Slimstock
Onlangs realiseerde Centric bij Halfords al de koppeling vanuit Microsoft Axapta 3.0 met de ERP-add-on Slim4 van Slimstock. Met deze demand planning-oplossing kan Halfords de dagelijkse herbevoorrading van de circa 200 winkels optimaliseren en centraal berekenen. Kort geleden is ook een koppeling gerealiseerd met de voiceoplossing Medea van Zetes. Dit biedt Halfords een efficiëntere ondersteuning en aansturing van de uitvoerende processen in magazijn, transport en distributie.

Alles voor onderweg

Halfords biedt met zijn complete auto- en fietsgerelateerde assortiment alles voor onderweg. De winkelketen is gespecialiseerd in alles dat het onderweg zijn makkelijk, comfortabel en veilig maakt. Zo’n 150 winkels in Nederland en negen winkels in België verkopen een ruim assortiment fiets- en autoaccessoires, fietsen en elektronicaproducten, zoals navigatiesystemen en car audio. Naast diverse A-merken biedt Halfords tevens een breed huismerkassortiment. De meeste Halfords-winkels zijn te vinden in de stadscentra. Daarnaast heeft Halfords zestien superstores, gelegen aan de rand van steden.

Centric Business Solutions
Centric Business Solutions is onderdeel van het cluster Supply Chain Solutions van Centric IT Solutions. Dit cluster voorziet retailers, logistiek dienstverleners, productiebedrijven en technische groothandels van moderne ICT-oplossingen. Centric Business Solutions richt zich primair op de (technische) groothandel en op non-foodretailers die de winkelfilialen centraal aansturen en ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven