Gratis BI-workshop van Qurius AS en iNovasion • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Gratis BI-workshop van Qurius AS en iNovasion


Qurius Advanced Solutions (AS) en zijn partner iNovasion BV hebben samen een aantal gratis workshops rond het thema Business Intelligence (BI) opgezet. Tijdens de workshops wordt nader ingegaan op de mogelijkheden en voordelen die BI en Microsoft PerformancePoint Server 2007 biedt. De workshops zijn vooral gericht op afdelingsmanagers, controllers en leden van BI-projectteams.

De workshop geeft antwoord op de vraag wat Business Intelligence van Microsoft voor uw organisatie kan betekenen. Volgens Qurius AS weet niet iedere afdelingsmanager welke voordelen BI met zich meebrengt. Tijdens de workshop komen verschillende sprekers aan het woord, zoals Paul van Buren van Microsoft en Gerard van Rooijen van iNovasion. Zij bieden inzicht in de financiële planning, scorecard- en dashboard-functionaliteit van PerformancePoint Server 2007. Robert van der Kleij van Qurius AS sluit de workshop af met een lezing over de integratiemogelijkheden met bestaande systemen.

De eerstvolgende workshop vindt plaats op 31 januari 2008 in Zaltbommel. De eerste workshop vond plaats op 29 november. Microsoft heeft PerformancePoint Server 2007 in Nederland gelanceerd op 15 oktober. Qurius AS was launching partner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven