GranFood en CHEP tekenen driejarig contract • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

GranFood en CHEP tekenen driejarig contract


Levensmiddelenbedrijf GranFood gaat pallets afnemen van palletpoolbedrijf CHEP. De twee partijen hebben hiertoe een driejarig contract getekend. Binnen de nieuwe overeenkomst zal CHEP pallets leveren voor GranFoods binnenlandse en international stromen in heel Europa, waaronder Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje.

GranFood is onderdeel van de Agrolimen Group en is in Nederland vooral bekend door Grand’Italia, het A-merk voor Italiaanse producten in supermarkten. In het verleden werkten GranFood en CHEP ook al samen, maar de afgelopen jaren ging GranFoodmet andere pallet pooling leveranciers in zee. Nu kiest GranFood wederom voor CHEP.

Efficiency

“Wij hebben in het verleden met CHEP gewerkt en zij hebben sindsdien bewezen een efficiënte leverancier te zijn, evenals een van de beste pallet pooling aanbieders in de markt”, zegt Frank Hofland, Supply Chain Manager bij GranFood. “We zijn blij om weer met hen samen te werken, omdat we moeilijkheden hebben ervaren met de service en producten van de andere pallet pooling bedrijven. CHEP heeft ons altijd geweldige klantenservice geboden; als we problemen hadden waren deze altijd binnen mum van tijd opgelost. Daarnaast biedt CHEP ons kwalitatief hoge pallets, geleverd waar en wanneer nodig, waardoor we ons geen zorgen hoeven te maken over de levering van onze producten. We beschouwen CHEP als een partner die ons helpt met het verlagen van de kosten en het bereiken van onze doelen met betrekking tot duurzaamheid.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven