Ga naar hoofdinhoud

Goodman verkoopt kantoor van bijna 2.000 m2


Goodman Property Investors, de investeringstak van Goodman, heeft voor pensioenfonds Alecta een kantoorgebouw van 1.980 m2 in Eindhoven van de hand gedaan aan CST Vastgoedbeleggingen.
Het kantoor – gelegen op een terrein met een oppervlakte van 240 hectare – bevindt zich op het Science Park van bedrijventerrein Ekkersrijt in Son en Breugel. Meer dan driehonderd bedrijven met in totaal 10.000 medewerkers vinden er hun onderkomen. Het kantoor ligt in de buurt van Eindhoven Airport en water- en snelwegen A50 en A58, wat Ekkersrijt aantrekkelijk maakt voor bedrijven om zich er te vestigen.

Na de verkoop vertegenwoordigt de vastgoedportefeuille van Alecta een bedrag van 157 miljoen euro en bestaat uit logistieke centra, kantoren en winkels. Bob Reidsma, managing director van Goodman Nederland: “De verkoop van het pand in Eindhoven maakt deel uit van de nieuwe koers die Goodman voor Alecta voor ogen heeft. Het fonds Alecta verschuift haar investeringsfocus door in 2008 200 miljoen euro extra te investeren in grootschalige logistieke centra, kantoren op A1 locaties in de vijf grootste steden in Nederland en grote winkelcentra.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven