Ga naar hoofdinhoud

Goodman verhuurt laatste unit in Willebroek aan Schenker


In navolging van moederbedrijf Schenker verhuist nu ook Schenker Industrial Logistics naar het Kersdonk Logistics Centre van Goodman in Willebroek, België. Het bedrijf betrekt een unit met een oppervlakte van 8.662m². Hiermee is het gehele logistieke centrum van 72.000 m² verhuurd.
                                                                           
Schenker Industrial Logistics Belux Nv maakt deel uit van DB Schenker Group. Het bedrijf is gespecialiseerd in de logistieke opslag en distributie voor de hightech- en technologiesector. De ruimte die Schenker Industrial Logistics betrekt, bestaat uit 7.972 m² magazijnruimte, 422m² mezzanine (opslag) en 268m² burelen en sociale ruimtes.

Bereikbaarheid
Een doorslaggevend argument voor de verhuizing is de bereikbaarheid van het Kersdonk Logistics Center en de centrale ligging ervan op de belangrijke logistieke as Antwerpen-Brussel. Het zeekanaal Antwerpen-Brussel ligt vlak naast het industrieterrein ‘De Kersdonk’. Dit verzekert de verderop gelegen containerterminal ECT een vlotte aan- en afvoer van goederen via de havens van Antwerpen en Rotterdam. De site is verbonden met de N19, de A12 en de E19 en daardoor met het hele Europese wegennetwerk.

Logistieke activiteiten
Goodman heeft meer dan 110.000 m² bedrijfsruimte speciaal voor Schenker ontwikkeld in België en Europa. In 2004 ontwikkelde Goodman 51.095 m² op maat voor Schenker in Willebroek. Het magazijn was groot genoeg om Schenkers logistieke activiteiten te centraliseren. Sindsdien werd de ruimte voor Schenker uitgebreid met 14.195 m² en 20.122 m².

Schenker Industrial Logistics heeft de ruimte gehuurd op basis van het ‘Own-Develop-Manage’-principe. Goodman blijft eigenaar en beheerder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven