Goodman breidt logistieke activiteiten uit in Centraal-Europa • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Goodman breidt logistieke activiteiten uit in Centraal-Europa


Goodman breidt zijn logistieke activiteiten in Centraal-Europa uit. De vastgoedgroep heeft 175.000 m2 land aangekocht in Hongarije. Ook heeft Goodman er een logistiek distributiecentrum ontwikkeld.

Goodman verhuurde in Slowakije het eerste deel van een nog te ontwikkelen logistiek centrum van 180.000 m2. Om de groei in goede banen te leiden, opent Goodman deze en volgende maand kantoren in Polen en Roemenië.
 
Bertrans
Goodman kocht 155.000 m2 grond aan in Hongarije voor de ontwikkeling van een logistiek centrum bij de internationale luchthaven Ullo Airport. Hiervan is 27.000 m2 verhuurd aan een Duits cosmeticabedrijf. In Boedapest kocht Goodman 20.000 m2 land aan. Deze week nam logistiek dienstverlener Bertrans een op maat gemaakt magazijn van 10.000 m2 in Kecskemet in gebruik. Het pand is onderdeel van een logistiek centrum van 25.000 m2 dat de vastgoedgroep bezit en beheert voor Bertrans.

Groei
Volgens Goodman groeit de contractlogistiek en transportsector in Oost-Europa. “De uitbreiding van de logistieke sector in Oost- en Centraal-Europa vraagt om kwalitatief hoogwaardige distributiecentra en kennis van de markt”, zegt Valérie Vanbiervliet, director Benelux en Centraal- en Oost-Europa van Goodman. “Door onze expertise op het gebied van vastgoed en onze lokale aanpak kunnen we de groei van onze klanten in de regio faciliteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven